Para Mi

Wijkermeer Investments heeft veel ervaring met het laten groeien van merken. Ik kan deze expertise goed gebruiken om Para Mi naar de volgende fase te helpen. De focus zal hierbij liggen op export en de internationale on line strategie. Ze

Nick Heessels
directeur

Para Mi BV is in 2011 opgezet door Henk Heessels en zijn zoon Nick. Het merk is uitgegroeid tot een internationaal merk voor damesbroeken met 800 verkooppunten in Europa. Het bedrijf laat de broeken produceren in Turkije. Para Mi heeft sinds de start een enorme groei doorgemaakt en gaat samen met Wijkermeer deze groei verder versnellen.

 

Bezoek website Para Mi

 

BlooMEDical

We zochten al geruime tijd naar een investeerder die naast kapitaal ook kennis en ervaring meebrengt, maar waarbij we wel zelf aan het roer blijven. Zo’n partner hebben we nu gevonden. We kunnen nu nog meer sturen op de kwaliteit van onze dienstverlening, zoals meer voorraad aanhouden t.b.v. snelle leveringen, snellere logistieke software implementeren en bijvoorbeeld apparatuur in een leaseconstructie aanbieden

Robert Koning
CEO

BlooMEDical Benelux NV is opgericht in 2007 en levert vanuit een eigen magazijn (in België) A-merkproducten aan medische en esthetische specialisten in ziekenhuizen en privéklinieken in de Benelux. De onderneming is marktleider in de door haar gekozen segmenten. De onderneming is exclusief distributeur voor de Benelux van o.a. de volgende merken:

• Mentor: wereldleider op gebied van esthetiek van borstimplantaten;
• Alma Lasers: de meest geavanceerde laserapparatuur
• Implantech: siliconen gezichtsimplantaten.

 

Bezoek website BlooMEDical

 

TI SENTO – Milano

TI SENTO - Milano heeft zoveel potentie en met Wijkermeer als partner kunnen we nu verder investeren in de digitalisering van het merk, de internationale uitrol, marketing en het intensiveren van de samenwerking met onze klanten. De kennis en ervaring bij Wijkermeer op het gebied van internationaal zakendoen en merken bouwen zorgt direct voor een extra versnelling van de groei.

Arjan van Zuylen
CEO

TI SENTO - Milano is opgericht in 2003 en wordt verkocht in meer dan 20 landen zowel aan retailers, departement stores als aan de belangrijkste online spelers. In Nederland behoren Siebel, Bijenkorf, Hudson Bay , Amazon.com en Bol.com tot de afnemers.

 

Bezoek website TI SENTO – Milano

 

Delta onroerend goed

Delta OG is ontwikkelaar van vastgoedprojecten. De focus ligt op het ontwikkelen van bedrijfsterreinen, bedrijfspanden en logistieke complexen. Niet alleen de aanleg maar ook de exploitatie worden zelf ter hand genomen. Daarbij zijn expertise en een lange termijnvisie van levensbelang. Er is een mooie wisselwerking met Wijkermeer Invesments. Zij gebruiken onze ervaring als ontwikkelaar en wij kunnen ambitieuze bedrijven helpen met hun huisvesting.

Pim Schram
Algemeen directeur

 

Door ‘buy & build’ snel een voorsprong

A2 Antwoordservice

In onze markt zijn er twee trends. Door technologische ontwikkelingen vindt er een snelle verbreding plaats van dienstverlening naar de klant. En er is sprake van consolidatie. Met Wijkermeer Investments als partner hebben we de mogelijkheid om onze diensten en marktpositie versneld uit te breiden. Dit doen we autonoom, maar door overnames gaat het een stuk harder. Samen bekijken we potentiële bedrijven, en dan is het handig dat zij daar veel ervaring mee hebben. En als het moet, kunnen we snel boter bij de vis doen.

Gijs Liesker
A2 Antwoordservice

A2 Antwoordservice is geen gewoon call center, maar een full service contact center gericht op het beantwoorden en afhandelen van inkomende (inbound) telefoongesprekken en e-mail. De bereikbaarheid van uw organisatie wordt gegarandeerd door onze telefonische dienstverlening, 24 uur per dag, 7 dagen per week

 

Bezoek website A2 Antwoordservice