Plannen maken of waarmaken een groot verschil

Vaak is financiële slagkracht een beperkende factor om alles uit je bedrijf te halen of de volgende stap te zetten. Je bedrijf over te dragen of jezelf juist in te kopen. Maar stel, je hebt een financieel sterke partner. Waarin zou je dan investeren? En zou die partner nog meer kunnen toevoegen?

Op basis van deze vragen helpt Wijkermeer Investments ondernemingen hun allerhoogste ambities te realiseren. Door te investeren in middelgrote bedrijven met een onderscheidende propositie, duidelijke groeipotentie en een (financieel) betrokken management.

visual-kantoor

Voor actuele informatie zie Actueel

 

Focus op lange termijn

We richten ons op de continuïteit van je onderneming en gezamenlijk succes op langere termijn. Juist daarom vinden we het belangrijk dat je niet alleen nu succesvol bent en waarde toevoegt voor klanten, maar dat ook blijft doen. Kortom: heb je een duidelijke visie op de toekomst, ondernemerschap en de ambitie om je plannen waar te maken? Dan denken we graag met je mee over de investeringen die daarvoor nodig zijn. Op korte én lange termijn.

Een betrokken partner

Met onze aanpak blijf je zelf verantwoordelijk. Wij investeren vooral in jou als ondernemer. We stimuleren, inspireren, controleren en denken mee. Maar de onderneming en de mensen zijn de sleutels voor succes.

Ook al zijn financiële resultaten een belangrijke graadmeter voor dat succes, het verhaal achter de cijfers vinden we minstens zo interessant; het hoe, wat en waarom van je bedrijf. Pas als we dat snappen en daar vertrouwen in hebben, kunnen we ons opstellen als een volwaardige partner die de kans op optimaal resultaat daadwerkelijk vergroot.

Elke samenwerking die we aangaan is uniek. Soms op basis van een zeer intensieve relatie, soms wat meer op afstand. Maar altijd vanuit betrokkenheid, vertrouwen en gedeelde ambities.

Bouwers van huis uit

Wijkermeer Investments vindt zijn oorsprong in Delta Onroerend Goed. Een bouwbedrijf uit 1946, dat in de jaren 60 en 70 uitgroeide tot ontwikkelaar van vastgoedprojecten. Zo hebben we verschillende bedrijventerreinen gerealiseerd, een zeehaven, bedrijfspanden en logistieke complexen. Niet alleen de aanleg, maar ook de exploitatie namen en nemen we zelf ter hand.

Vanaf de jaren 90 breidden we onze activiteiten uit naar andere sectoren. Altijd vanuit een duidelijk doel: ontwikkel vernieuwende activiteiten met oog op de lange termijn. Bouwen zit dus in ons bloed. We weten als geen ander wat ondernemen betekent: waarde toevoegen, doorzetten bij tegenslag, kansen zien en hierin investeren.

Contact: Rob.zwanenburg@wijkermeerinvestments.nl